FAQ Vraag en Antwoord | alles wat je moet weten over Larson Matrassen

Veelgestelde vragen

Hoe kan de Larson kwaliteit zoveel beter zijn dan de concurrent?

Larson werkt zonder tussenpersonen en zonder dure showrooms. Het proces van productontwikkeling tot en met de levering bij de klant regelen wij geheel zelf. De focus op hoge kwaliteitsmatrassen en de besparing op traditionele bedrijfsvoering ziet u terug in ons product.

Waarom zijn Larson matrassen zoveel goedkoper dan bij de concurrent?

Larson heeft geen hoge kosten aan dealers, showrooms, meubelboulevards, winkelpersoneel, advertenties etc. Deze besparingen ziet u direct terug in de prijs.

Tot welk persoonlijk gewicht zijn Larson matrassen geschikt?

Larson matrassen zijn getest voor personen tot 120kg.

Voor welke ondergrond zijn de Larson matrassen geschikt?

Larson matrassen zijn geschikt voor elk type ondergrond; boxspring, spiraalbodem, (elektrisch verstelbare) lattenbodem of gewoon de grond.

Voor welk type slaper zijn de Larson matrassen geschikt?

Larson matrassen zijn zowel geschikt voor buik-, rug- en zijslapers.

Hoeveel weegt een Larson matras

Een Larson matras is vergeleken met de concurrentie een zwaar matras. Afhankelijk van de breedte weegt het matras 24 tot 60 KG.

Ik twijfel nog, hoe weet ik zeker dat dit matras geschikt is voor mij?

In sommige gevallen heb je even nodig voordat je gewend bent aan je nieuwe matras. Vaak heeft het lichaam 2 tot 4 weken nodig om te wennen aan een nieuw matras.

Past een Larson matras door mijn trapgat?

Larson matrassen worden vacuüm opgerold geleverd in een kartonnen doos. Deze doos is zo compact dat deze moeiteloos door elk trapgat past!

Kan ik mijn Larson matras direct gebruiken?

Nadat uw Larson matras heeft uitgepakt moet deze even op adem komen. Laat hem eerst 12 uur rusten in een goed geventileerde ruimte.

Wat vind ik in de doos?

In de doos vind u aller eerst het Larson welkomstpakket. Hierin vind u het garantiebewijs, de gebruiksaanwijzing en een mesje. Verder vindt u uiteraard het matras in de doos, deze is vacuüm en opgerold verpakt.

Wanneer wordt mijn matras geleverd?

Als u op werkdagen voor 12:00u s’middags besteld, bezorgen we de volgende werkdag uw matras bij u thuis.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?

Indien u voor 12:00u een order plaatst ontvangt u s’avonds een mail met de Track&Trace code. Met deze Track&Trace code kunt u uw levering volgen zodra de chauffeur gaat rijden. In een tijdskader van 2 uur ziet u hoe laat uw order wordt bezorgd.

Is het mogelijk mijn bestelling zelf af te halen?

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Beesd. Stuur in dit geval een mail met het moment dat u wilt langskomen, dan zetten we uw order voor u klaar (op werkdagen van 8:00-17:00u).

Hoe lang heb ik garantie op mijn Larson matras?

U krijgt bij aankoop vijf jaar Larson Protect Garantie op uw matras. Dit biedt garantie tegen fabrieksfouten en/of materiaal falen.

Is het mogelijk mijn matras te retourneren indien deze niet bevalt?

Het kan gebeuren dat het matras toch niet bevalt. Mocht dit voorkomen, dan kunt u dit aangeven binnen de 100 dagen proefperiode. In dit geval komen we het matras kosteloos bij u afhalen.

Krijg ik mijn geld terug als het matras niet bevalt?

Indien u binnen de 100 dagen proefperiode aangeeft dat het matras niet bevalt krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening.

Wat zijn de voorwaarden voor een retour?

Bewaar de plastic hoes waarin het matras wordt geleverd, hiermee kunt u hem retourneren. Registreer uw aankoop via het garantiebewijs. Het matras dient schoon en schadevrij te zijn. Zet het matras bij de voordeur en volg de aanwijzingen van het Support Team. Dat is alles! 🙂